24. 7. 2014

Metoda dedukční

Vzpomínáte na Sherlocka Holmese? Je to legendární detektiv s geniálním přemýšlením, který přišel na kterýkoliv případ. Používal k tomu takzvaně metodu dedukční. O této metodě jsem se dozvěděla z BBC podání novodobého Sherlocka. Pokud se o něm budete chtít víc dozvědět  zajděte na tuto stránku. http://metoda-dedukcni.blog.cz

Na metodě dedukční je super to, že doopravdy funguje. Jde pouze o zadívání se na určitého člověka a zjistit o něm z pohledu co nejvíc. Pokud by jste tohli chtěli zkusit ovšem doporučuji si na to vzít sluneční brýle aby vám něšlo vidět na oči. Je totiš nepříjemně trapné, když na vás někdo dvě minuty neustále civí, ano ze začátku vám to trochu déle trvá.

Je nejlepší když se podíváte na jeden z dílů, tak to nejlépe pochopíte. Metoda dedukční je vlastně o tom, že se díváte na ostatní, jak jsem už zmiňovala. Funguje to tak, že když vidíte, že někdo má například červený nos, vy můžete vydedukovat to, že ho má podrážděný ze smrkání z kapesníku. Tudíž má buďto rýmu nebo na něco alergii.



Žádné komentáře: